Ortodoncija

Ortodoncija je grana stomatologije koja se bavi dijagnostikom, prevencijom i korekcijom malokluzija (nepravilnog odnosa) zuba i vilica. Ortodontska terapija, u zavisnosti od dijagnoze može trajati od nekoliko mjeseci do nekoliko godina.

Za postepeno pomjeranje vilice i zuba u pravilne položaje koriste se fiksne proteze i drugi aparati.

Pored estetskog aspekta, ortodontski aparati vam pomažu da sačuvate zdravlje Vaših zuba jer nepravilan položaj zuba može dovesti do pritiska na zglovove i vilice, neefikasnog žvakanja kao i trošenja zuba.

Kod ortodontskog lijećenja ne postoji dobna granica tako da se mogu lijećiti i djeca i odrasli.

Odlične rezultate smo vidjeli kod SimplySmile prozirnih aparatića te više o njima možete pročitati u nastavku.

SimplySmile prozirni aparatići

SimplySmile je vrhunski brend clear alignera, odnosno prozirnih aparatića.

Na tržištu su prisutni preko 5 godina sa više od 6000 uspješnih terapija, odnosno više od 300 000 alignera.

Proizvode se uz najsuvremeniju CAD/CAM tehniku, 3D printere te skenere.
SimplySmile aligner je ugodan za nošenje te se lako skida što je pacijentima vrlo primamljivo, kao njegova nevidljivost. Simplysmile mijenja osmijeh pacijenta vrlo konzervativno, sigurno i diskretno.

Prozirni su i pomažu zubima da se pomaknu u savršeni položaj bez ikakvih vidljivih elemenata, za razliku od uobičajenih dentalnih aparatića.

SimplySmile prozirni je aparatić koji omogućuje gotovo bezbolno, udobno i estetski ljepše ravnanje zubi. Pripada skupini clear alignera (ortodontskih folija) i potpuno je prilagođen svim uvjetima modernog ubrzanog života. Svojim izgledom gotovo je neprimjetan, ne stvara neugodnosti, skidate ga kada želite tako da i dalje možete uživati u najdražoj hrani bez straha od pucanja žice ili otkinutih bravica.

SimplySmile elegantan je aparatić koji izravnava zube pomoću seta gotovo nevidljivih udlaga kojima su zamijenjene standardne bravice. Ulage su napravljene za svakog pacijenta individualno uz vodstvo najboljih specijalista ortodoncije.

Riječ je o ortodontskoj terapiji prozirnim aparatićem kojeg većina ljudi uopće neće primijetiti jer je praktički nevidljiv čime ispunjava visoke estetske zahtjeve današnjice. Osim što je transparentan, ugodan je za nošenje i lako se skida.

Prednosti SimplySmile alignera su: prozirnost, mobilnost, udobnost i 100% individualiziran plan terapije. Analizom otisaka, fotografija i rtg dokumentacije, u SimplySmile laboratoriju, uz pomoć najsuvremenijih CAD/CAM tehnika, 3D printera i skenera, napravit ćemo plan terapije koji odgovara željama i očekivanjima naših pacijenata. Plan terapije je digitalan i omogućuje pacijentu vizualizaciju položaja zubi od početnog položaja pa sve do željenog pravilnog položaja. To znači da naši pacijenti konačan rezultat terapije mogu vidjeti i prije nego što istu i započnu.

Nakon što su i pacijent i doktor zadovoljni planom i konačnim ciljem terapije, započinje izrada prozirnih aparatića (alignera),

Vremensko trajanje terapije je individualno i ovisi o razini nepravilnosti zubi. Aligner je potrebno nositi 22 sata dnevno što znači da je suradnja pacijenta iznimno važna u ovakvoj vrsti ortodontske terapije.

SimplySmile je jedan od najsuvremenijih proizvoda koje stomatološka struka danas može ponuditi. Osmijeh mijenja vaše samopouzdanje, izgled, život i pozitivno utječe na ljude oko vas. Nagradite se SimplySmile-om i koračajte odvažno s osmijehom.