O našoj stomatološkoj ordinaciji

Sanaris - sinonim za kvalitet u stomatološkom svijetu

Dugogodišnji i predan rad doveli su nas do mjesta na kojem smo danas. To mjesto je vrh stomatološkog svijeta u našoj zemlji. Vrhunska oprema je ništa bez pravih stručnjaka i vice versa. Na vrijeme smo shvatili važnost ulaganja, inovacije i adaptacije tržištu.

Rezultat svega gore navedenog jeste vrhunska stomatološka ordinacija i taj kvalitet je uveliko prepoznat od strane naših klijenata.

Par riječi o našem glavnog doktoru

Muhamed Ajanović je dekan Stomatološkog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, Bosna i Hercegovina, a također je i instruktor na polju dentalne implantologije u IFZI, Nurnberg, Njemačka. Ranije u istoj školi, bio je prodekan za obrazovanje, gostujući klinički vanredni profesor i šef Klinike za protetiku.

Od maja 2008. do maja 2009. radio je na Univerzitetu New York, Odjel za oralnu i maksilofacijalnu patologiju, radiologiju i medicinu kao vanredni profesor. Osnovne studije završio je 2001. godine i dobio diplomu s počastima za izuzetna postignuća tokom studija na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Sarajevu.

Završio je 36-mjesečnu specijalizaciju iz protetike i magistrirao na temu „Uloga posttraumatskog stresnog poremećaja u porijeklu temporomandibularne disfunkcije“. Doktorat iz stomatologije obranio je disertacijom „Odnos okluzalnih smetnji, znakova i simptoma temporomandibularnih disfunkcija“.

2013. godine završio je program certifikata iz dentalne i oralne implantologije, uključujući kurseve i nadgledane instrukcije u Njemačkoj i klinički rad u Sarajevu. Objavio je više od 70 originalnih naučnih radova i četiri knjige iz stomatologije.

Prof. Dr. Muhamed Ajanović

Materijali i oprema

Sigurnost i kvalitet

Vrhunski materijali i najkvalitetnija oprema sami po sebi nisu dovoljni kako bi posao u oblasti stomatologije bio odrađen na najbolji mogući način. Karika koja nedostaje jeste iskustvo i znanje doktora koje mi itekako posjedujemo. Spoj te tri stvari su garant dobro urađenog posla.

Imate pitanje? Pozovite nas!

+387 61 677 677

+387 61 677 677

Imate pitanje?
Pozovite nas!