Besplatne konsultacije

U SANARIS-u ćemo Vam osigurati tri različite vrste savjetovanja.

Redovite konzultacije (BESPLATNO s uvjetima)

Tijekom redovitih konzultacija će se sastati Naš tim. Mi ćemo analizirati 2D ili 3D X-zrake vaših vilica i zuba. Alternativno možete donijeti vlastite rendgenske snimke pod uvjetom da su urađene maksimalno prije 3 mjeseca.

Vi ćete imati priliku raspravljati o zdravlju zuba i stanju sa stomatologom. Zajedno ćemo utvrditi stanje vaših zuba i identificirati potencijalni ishod u budućnosti. Stomatolog će predložiti moguća rješenja za sve probleme koje imate, a vi ćete imati priliku da ih ocijenite. Nekoliko mogućnosti liječenja će se raspravljati, a vi ćete dobiti informacije o svakoj.

Sljedeća faza u regularnom procesu savjetovanja je razgovarati s našim tretman koordinatorom. To je faza u kojoj možete raspravljati o troškovima svakog postupka za koji se odlučite, kako će se tretmani provoditi, te o predloženim rokovima.

Trošak

Vaša naknada za konzultacije će biti vraćena u vidu kompenzacije ako odlučte ići dalje sa svojim liječenjem kod nas. To potencijalno čini konzultacije besplatnim.

Vi ćete dobiti pisani plan liječenja.

Specijalističke Konzultacije (preporučeno za pacijente sa implantatima)

Ova rasprava se preporučuje za pacijente sa dentalnim implantatima. Možete zatražiti ovu vrstu konzultacija od našeg tima.

Vidjet ćete stomatologa koji je stručnjak ili je stekao najviše iskustva u određenom području stomatologije relevantno za vaš dentalni uvjet. Tijekom konzultacija imat ćete dovoljno vremena kako bi razgovarali svojoj stomatološkoj povijesti i svim uvjetima koje imate u tom pogledu. Vaši zubi će biti podvrgnuti temeljitom pregledu.

Stomatolog će razgovarati o budućim implikacijama ukoliko se dentalno stanje u sadašnjosti ne liječi. Mi ćemo predložiti nekoliko rješenja i pružiti stručni i znanstveni uvid u svaku mogućnost liječenja na raspolaganju. U svakom slučaju mi ​​ćemo pružiti informacije o tome kako bi se postigla ravnoteža između funkcije i estetike.

U tom terminu će vam se dati vremena da postavite pitanja koja želite, što vam omogućuje primanje i procjenu znatne količine informacija. Nakon toga možete formirati odluku o opciji koju želite, sa spoznajom o konačnom rezultat koji možete postići.

Dan otvorenih Konzultacija (BESPLATNO)

Imamo redovite otvorene dane koje održavamo nekoliko puta u toku godine. U potpunosti su otvorene za javnost, a mi pružamo konzultacije potpuno besplatno na ove dane. Možda ćete morati platiti za X-zrake, ali savjetovanje je BESPLATNO!.

Jedina obaveza je rezervacija termina kako bi se osigurali za savjetovanje u otvorenom danu. Duljina konzultacije može biti oko 20 minuta. Za to vrijeme bit će vam dat sažetak svog trenutnog oralnog stanja , kao i naznake za radove ili tretmane koji mogu biti potrebni.