Zagarantovano najpovoljnija cijena

Želite li usporediti cijene među praksama?
Opustite se!
Mi smo to već učinili za Vas.

Teško je uspoređivati ​​cijene kad je u pitanju slozen posao poput stomatologije. Svaki postupak će se razlikovati po tome što drugi nude postići prilikom tretmana. Sam odabir tretmana ravnajuci se iskljucivo po cijeni nije uvijek mudar izbor. U Sanarisu naš cilj je da taj izbor bude lakši nudeći Vam zagarantovano najbolji odnos cijene usluge i kvalitete koju dobivate.

Detalji obećanja su navedeni u nastavku.
Obećavamo:

Iskrene informacije

Vi zaslužujete da znate što je sve uključeno u Vas tretman i nećemo zapoceti dok ne budete potpuno zadovoljni s onim što je u ponudi.

Nema skrivenih troškova

Ponosni smo na našu politiku “bez skrivenih troškova”- nikada nećete dozivjeti iznenađenje kad primate račun od nas, jer uvijek samo ono što smo dogovorili je ono sto cemo naplatiti.

Najbolja cijena nase je obećanje

Naše cijene su na temelju poštenog ocjenjivanja rada koji smo identificirali kao nužni kako bi postigli krajnji rezultat koji želite. Mi nemamo skrivenih dodataka, tako da ćete uvijek znati od samog početka koliko ce vaš rad koštati.

Naša najbolja cijena – Obećanje je upravo to – Ako uporedite nasu ponudu tretmana koji Vam treba sa planom liječenja od bilo koje druge ordinacije, sigurno cete pronaci kako smo u stanju ponuditi bolje cijene na tretmane i dati vam bolji kvalite usluge i duža jamstva.

Kako možemo to učiniti i zašto smo jeftiniji?

Kontaktirajte Nas kako bi saznali!

Rekli smo to na početku, ali mi smo tako uvjereni da ćemo to opet reći –

Opustite se! Mi smo to vec učinili za Vas.