Odabir stomatološke ordinacije ili stomatologa zahtijeva od Vas da ukažete visok stupanj povjerenja u terapeuta i druge stomatologe koji će vam koristiti u liječenjima koja su vam potrebna. Mi u potpunosti razumijemo koliko je ovo važno i uviđamo da prilikom donošenja tih odluka nije lako.

Također smo svjesni da ćete procijeniti veliki broj različitih i vrlo važnih karakteristika prije nego što odaberete željenu stomatološku ordinaciju. Vjerujemo da smo ponudili vrhunski kvalitet, visoku klasu usluge za širok raspon zahvata, posebno na polju dentalnih implantata. Najbolji aspekti naše posvećenosti službi u nastavku su navedeni.

Iskustvo i stručnost

Sanaris predstavlja visoko obrazovani, iskusni i često međunarodno priznati tim stomatologa. Za razliku od mnogih drugih praksi mi smo tačno izabrali sve naše kolege, a oni su poznati po svom profesionalnom radnom odnosu. Oni su među najboljima u svom području, pokazujući izvanredno znanje i stručnost u povezanim i komplementarnim specijalnostima.

Cijena

Stomatologija se često smatra skupom. Mi smo uložili velike napore kako bi ponudili cijene naših usluga po najnižim mogućim razinama. To nam pomaže da osiguramo da visoka klasa usluge bude dostupna najširem spektru pacijenata.
U mogućnosti smo osigurati i do 50% uštede u nekim profesionalnim tretmanima na redovnoj osnovi. Možete otkriti više informacija o ovom procesu čitajući o našoj praksi na našoj web stranici.

Kontinuirani profesionalni razvoj

Naši stomatolozi kontinuirano prisustvuju konferencijama i kongresima na svim kontinentima. Oni također nastavljaju svoju profesionalnu obuku kako bi naučili nove vještine i savladali najnovije tehnologije koje se mogu koristiti u svojoj struci. Mi pozorno pratimo svaku promjenu i razvoj u svijetu stomatologije na svjetskoj razini, te primjenjujemo mnoge napretke u tretmanima koje pružamo našim pacijentima.

Jedinstveni način rada

Stomatološka struka promijenila se na nekoliko načina na ulasku u 21. stoljeće. Vrste liječenja postale su složenije; digitalna tehnologija danas igra važnu ulogu u svakom u postupku koji se obavlja. Zbog toga jedini nacin kako postati vrhunski stomatolog je postati stručnjak u izabranoj oblasti.
Tako, mi više nismo opredijeljeni na tradicionalni tretman koji pruža jedan stomatolog tokom cijelog tretmana. Umjesto toga smo razvili vrlo sofisticiran proces koji osigurava minimalno jednog posvećenog specijalista ili stručnjaka za svaku glavnu fazu liječenja. Stoga ćete vidjeti vise stručnjaka tijekom procesa liječenja, te će ova metoda pružiti najbolje praktične rezultate.
Na primjer, ako vam je potreban implantat svoj početni tretman kosti će se obavljati naš oralni kirurg specijaliziran za tretman kosti. Sam implantat će biti postavljeni od strane stomatologa koji se specijalizirao za implantate, te je stekao iskustvo u tom području. Vaše krune biće urađene od strane protetičara dok ce vaši tretmani liječenja korijenskog kanala biti izvedeni od strane našeg najboljeg endodontista.
Ova radna metoda je moguća je samo zato što smo prihvatili nove trendove u obavljanju prakse.

Izvanredne reference i prisustvo u medijima

Mi smo jedna od rijetkih praksi koja razumije važnost povratne informacije i reference. Imamo knjigu posjetitelja u našoj praksi koju možda želite pregledati, a imamo i izbor svjedočanstva.
Osim toga, ako želite razgovarati s pacijentom koji je završio terapiju o kojoj i vi razmišljate, možemo zamoliti za razgovor s vama. Ova inovativna metoda omogućuje da dobijete dublji uvid u naš rad.

Stopa uspjeha i garancija

To je glavna pokretačka sila naše prakse. SANARIS u prosjeku umetne oko 500 implantata godišnje, a omjer uspjeha iznosi 97%.
Zbog izrazito uspješnog rada u dugom vremenskom periodu spremni smo vam ponuditi i petogodišnju garanciju za ugradnju implantata, te za protetsku suprastrukturu implantata.
Štoviše, neki od naših proizvoda su s doživotnom garancijom.

Posvećenost klijentu

Pacijenti obično i razumljivo je imaju mnogo pitanja koja se odnose na njihov tretman koji može izgledati beznačajan. Mnogi stomatolozi će odbaciti ove vrste pitanja kao previše jednostavna. Osim toga mnogi od odgovora mogu se naći na internetu. Stomatologovo vrijeme je također vrlo skupo, a to često može ostaviti pacijenta u dilemi. Možete odabrati jeftiniju praksu koja pruža malo informacija o liječenju koje ćete proći. Alternativno možete provesti više vremena sa stomatologom prije tretmana, plaćati svoje satnice i time povećati ukupni trošak liječenja koje ste odabrali.
Ova dilema je kod nas otklonjena. Vi ste dobrodošli da nas kontaktirate i  sa medicinski obučenim i iskusnim članovima tima riješite svoje nedoumice koje su vam najvažnije u vezi liječenja.