Koncept implantata STRAUMANN

Straumann je vodeća švicarska kompanija u proizvodnji implantata i osteogenetskih nadomjestaka u svijetu.

Liniju proizvoda čine vrhunska zubna protetika kao što su zubni implantati, zubne krune i mostovi, kao i protetske nadogradnje (suprastrukture) koje povezuju novi zub s implantatom.

Straumann, također, izrađuje i precizna visokokvalitetna medicinska pomagala i alate koji se koriste u stomatološkim zahvatima kako bi osigurali najbolja kirurška, restorativna i regeneracijska rješenja u segmentu dentalne medicine.

Uvijek smo posebnu pažnju davali izboru partnera s ciljem osiguranja vrhunskih proizvoda za naše klijente. Kako bismo i dalje održali visoku razinu kvalitete usluga u području dentalne medicine, odlučili smo se na implantate švicarske kompanije Straumann.

Riječ je o osteogenetskim nadomjescima koji su rezultat gotovo 20 godina iskustva, rada i istraživanja. Radi se o vrhunskim proizvodima izrađenima po najvišim svjetskim standardima, koji osiguravaju dugovječnost i pouzdanost.

Straumann proizvodi svoje precizne alate i zubne implantate s njihovim dodacima u Villeretu (Švicarska) i Andoveru (SAD), dok regenerativna tkiva proizvodi u Malmöu (Švedska).

Zašto Straumann?

  • Trajna kvaliteta i sigurnost proizvoda
  • Proizvodi su plod znanstveno – istraživačkog rada koji traje više od 20 godina
  • Veliki je izbor implantata i odgovarajućih protetskih dijelova
  • Kontrolirana proizvodnja
  • Mikroprocesorsko praćenje proizvodnje i preciznost izrade dijelova
  • Biološka kompatibilnost dijelova
  • Proizvodi su dizajnirani za besprijekornu i jednostavnu primjenu kod svih kirurško-protetskih rješenja

Straumann zubni implantati izrađeni su od titanija i titanskih slitina koje odlikuju velika čvrstoća, mala težina i izvanredna otpornost na koroziju što je pridonijelo širokoj i raznovrsnoj upotrebi kod visoko zahtjevnih rekonstruktivnih medicinskih zahvata.

Biokompatibilnost Straumann implantata doprinosi puno bržoj oseointegraciji, tj. sraštavanju implantata s okolnom kosti.

Svaki Straumann implantat nosi garanciju na materijal, koja vam garantira odsutnost bilo kakvih defekata materijala. Također, svaki Strauman implantat ima jedinstveni serijski broj.

Zakažite pregled!

+387 (0) 62 638 638